Замовити дзвінок
Головна
>
Блог
>
КЕРАМІЧНА ПЛИТКА – ЛЬВІВ СЕРЕД ЛІДЕРІВ З ВИКОРИСТАННЯ ЦЬОГО МАТЕРІАЛУ
КЕРАМІЧНА ПЛИТКА – ЛЬВІВ СЕРЕД ЛІДЕРІВ З ВИКОРИСТАННЯ ЦЬОГО МАТЕРІАЛУ

Попри насиченість ринку, керамічна плитка займає перші позиції у рейтингу.


В економічному аспекті спеціалісти наголошують на кількох основних перевагах керамічної плитки. На сам перед - це довговічність. У середньому, мінімальний термін зносу керамічної плитки 40-50 років. Це вагомий аргумент для тих, хто не хоче вже через кілька років думати про заміну покриття тої чи іншої поверхні.


Керамічна плитка у Львові завойовує все більше прихильників також і через екологічність.


Адже у наш час замовники часто враховують можливість алергічного подразнення від того чи іншого матеріалу. Керамічна плитка у першу чергу екологічна через метод її виготовлення: це натуральна глина, яка піддається високотемпературному випалювання. Відповідно, вибираючи цей вид матеріалу, кожен може бути упевненим, що керамічна плитка не виділяє жодних токсичних випарів, від так цілком безпечна для людей з різними проявами алергій.


Ще одним вагомим аргументом фахівці називають пожежостійкість. Керамічна плитка – не підтримує горіння. Чого не можна сказати про багато інші типу оздоблювальних матеріалів. Варто зауважити, що дослідження показують, що стіни, які обкладені керамічною плиткою служать додатковим захистом опорних конструкцій будівлі від руйнування у випадку загоряння. У великих містах, де більшість живуть у багатоповерхівках, це - дуже важливий факт.


Також велику увагу господарі приділяють практичності оздоблювальних матеріалів. У даному питанні керамічна плитка теж не має рівних. Правильне укладання цього матеріалу, дасть можливість навіть не думати про грибок на поверхні кахлю. Також керамічна плитка стійка до хімічних, токсичних та, навіть механічних, видів впливу. Якісна плитка витримує величезне навантаження, тому, на відміну від інших матеріалів, їй не страшні удари, рух по поверхні гострих предметів тощо. Ну і звичайно – водонепроникність, що є дуже важливим для підтримання чистоти і гігієни у власній оселі.


Не останню роль у виборі матеріалу відіграє – декоративність. Сучасний кахель своїм різноманіттям може перетворити окремий куточок оселі від галявини у лісі до шикарного палацу з мармуровими стінами чи підлогою, які оздоблені дорогоцінними металами.


Ціни на керамічну плитку у Львові– задовольнять будь-яку категорію покупця. Крім того, Львів пропонує кахель не лише вітчизняних виробників, а й провідних європейських.

19.08.2017 00:57
Читайте також:
Замовити дзвінок
Svit One - tools for business Made in Svit