Замовити дзвінок
Головна
>
Блог
>
Яка Акрилова Ванна Якісна?
Яка Акрилова Ванна Якісна?

Давайте трошки поговоримо про саму акрилову ванну. Акрилові ванни дуже легко встановлювати, бо їхня вага становить приблизно 15 -25 кг, що в 4 рази легше чавунних. Також такі ванни набагато краще зберігають тепло в порівнянні зі сталевими ваннами. Спосіб виготовлення акрилових ванн, дає можливість витримувати велике навантаження.


Акрилова ванна буде якісною, якщо вона виготовлена з високоякісного акрилу та має достатню товщину стінок.


Для підвищення міцності та довговічності акрилових ванн, деякі виробники додають до складу матеріалу армуючі компоненти, такі як скловолокно або пінополіуретан.


Також важливо звернути увагу на конструкцію ванни, наявність підсилюючих ребер, додаткових опор та інших деталей, які забезпечують стабільність та міцність ванни.


Кращим варіантом буде придбання акрилової ванни від відомого та надійного виробника з гарантією якості продукції.

Тож, щоб відповісти на дане питання, розглянемо нижче декілька найбільш відомих виробників акрилових ванн.


Ванни Ravak (Равак) Чехія


Ванна RAVAK на сьогоднішній день є самою популярною в Європі і відповідає найвищим вимогам покупців. Завдяки новітнім технологіям виготовлення і багаторічному досвіду виробника, споживач отримує основне - міцність, якість, практичність і функціональність. Як правило, акрилове покриття ванни RAVAK становить 5-6мм. Підкладка ванни заповнюється скловолокном, яке до цього було особливо оброблено, що надає їй міцність і жорсткість. Це дає змогу витримувати величезне навантаження. Виробник використовуючи своє відмінне обладнання світового стандарту, надає великий вибір зручних моделей на будь-який смак. Ціна ванни RAVAK є вищою в порівнянні з іншими виробниками ванн, але якість Вам сподобається і оправдає себе!


Ванни Церсаніт (Сersanit) Польща


Основна перевага акрилової ванни Церсаніт – ціна. Але не варто забувати і про якість, яку також гарантує виробник Церсаніт. Виробник Церсаніт постійно радує нас своїми новинками серед акрилових ванн, що дає змогу обрати акрилову ванну навіть самому вибагливому покупцеві. Крім цього ванни відрізняються особливою комфортністю і шикарними класичними формами. Вони мають бездоганні м’які лінії і відмінну місткість. Якщо Ви обрали ванну CERSANIT, то Вам потрібно знати що виробник дає на всю продукцію 7 років гарантії і має сертифікати якості, які визнанні Європою. В порівнянні з ванною РАВАК, акрилова ванна ЦЕРСАНІТ має товщину акрилу 4 мм.


Ванни Kolo (Україна)


Так, як і ванни ЦЕРСАНІТ, ванни КОЛО відзначаються своєю популярністю завдяки своїй ціні. Виробник КОЛО також надає на свою продукцію 7 років гарантії, товщина акрилу становить 4 мм. Моделі постійно оновлюються. Ванни Коло відповідають німецькій (DIN) і голландській (KIWA) нормам якості, а також мають сертифікати безпеки ISO 9002, незліченні медалі, нагороди. Якість – це головний критерій, по яким виготовляються ванни КОЛО. Акрилові ванни виготовляється з якісного антибактеріального акрилу. Практичність, якість, цікавий дизайн, прийнятна ціна і гарантія акрилових ванн КОЛО змогли вивести їх на позицію першості в продажах.


Тепер Ви знаєте все виробники акрилових ваннах, які вважаються найкращими і затребуваними, і виходячи з цього зможете зробити правильний вибір.

17.08.2017 00:16
Читайте також:
Замовити дзвінок
Svit One - tools for business Made in Svit