Замовити дзвінок
Головна
>
Блог
>
Ламінат З Фаскою Або Без Фаски. Який вибрати?
Ламінат З Фаскою Або Без Фаски. Який вибрати?

Ламінат або підлога, що ламінує, досить новий вид оздоблювальних матеріалів, який сьогодні активно використовується для покриття підлоги в нашому будинку. Ціна на ламінат нижча, ніж на паркет та паркетну дошку, тому все більше людей звертаються до цього виду покриття для підлоги. З кожним днем ​​пропозиція ламінату постійно збільшується сучасними та класичними декорами. Безмежна гамма кольорів, різноманітність відтінків, простота укладання, різноманітність розмірів – робить ламінат лідером продажів серед усіх підлогових покриттів.


Класичний ламінат виготовляється із стружки деревини на новітньому устаткуванні та складається в основному з чотирьох окремих шарів, які скріплені між собою пресом. Нижній шар використовується як підкладка і забезпечує вологовідштовхувальну функцію і виключає прогин виробу. Після неї розташовується основна частина - дерев'яна плита високої щільності. Вона відповідає за міцність конструкції. Вона є водонепроникною під час експлуатації та догляду. Тут формуються замки і якщо ламінат із фаскою, то й саму фаску, які додатково обробляються парафіном. Наступний шар – декорації, де спеціальний матеріал наноситься довільний майбутній візерунок чи малюнок. Найвищим є захисний шар. Саме він відповідає за навантаження та зносостійкість. Зазвичай він ділиться на класи. Для домашнього користування підходить 32 чи 33 клас. Чим вище клас, тим більше ламінат стійкий до повсякденних навантажень та механічних пошкоджень.


Ламінат з фаскою найбільше підходить для кухні. Адже ламінат з фаскою вологостійкіший і зовні виглядає красивішим і елегантнішим. Саме фаска зменшує ризик утворення перерізу з обох боків ламінату, тим самим продовжує його естетичний вигляд на довгі роки. Ціна на ламінат з фаскою трохи відрізняється, але це буде виправданим кроком при покупці ламінату.


У нашому інтернет-магазині Сантехбуд ми пропонуємо купити ламінат для кухні, вітальні, спальні, коридору. Для кухні підійдуть такі відомі виробники ламінату як: Green Step, Grun Holz, Oster Wald, Verband, Praktik та інші. Ціна ламінату залежить від його класу. Тому консультанти нашого магазину дадуть відповіді на запитання, скільки коштує ламінат і яку конкретну модель підійде саме для вас. У нас на сайті представлений фільтр, за допомогою якого Ви зможете зробити самі вибір між різними виробниками, ламінат з фаскою або без фаски, а також класом стирання.

03.02.2018 01:39
Читайте також:
Замовити дзвінок
Svit One - tools for business Made in Svit