Замовити дзвінок
Головна
>
Блог
>
Що Краще Купити: Душовий Бокс Або Душову Кабіну?
Що Краще Купити: Душовий Бокс Або Душову Кабіну?

На сьогоднішній день душовий бокс є гарним атрибутом нашої ванної кімнати та нашого повсякденного життя. Різновид розмірів, комплектації, функціональності та дизайну перетворюють душовий бокс не тільки на місце прийняття душу, а й на декораційний елемент ванної кімнати. Тому вимоги до дизайну та стилю з кожним роком дедалі більше зростають. Вже ніхто не сумнівається у явних перевагах душового боксу над звичайними душовими кабінами.


Переваги купівлі душового боксу.


Серед явних переваг душового боксу є його гідроізоляція та сукупність всіх функціональних елементів для комфортного прийому душу та масажу тіла.


Для душового боксу не потрібно задньої стінки, це дозволить заощадити Вам на керамічній плитці та вартості її укладання. Змішувач, душ і лійка вже присутні на стінках душового боксу, гідромасаж спини та ніг йдуть у комплекті практично в кожному душовому боксі. Його можна встановити не тільки у вугіллі ванної кімнати, але й посередині, оскільки він повністю має всі стінки та скріплюється спеціальною технологією, яка не вимагає кріплення до стіни. Завдяки цій особливості душового боксу його можна розмістити і у звичайних приміщеннях, які не обкладені облицювальною плиткою.


Єдиним недоліком душового боксу це вимога до висоти: кімната, в якій він розташовується, повинна мати мінімально 220 сантиметрів.


В іншому випадку монтаж стає неможливим. Душові бокси комплектуються акриловим антислизьким піддоном, задньою дзеркальною стінкою, передніми розсувними дверима, бічною стіною, дахом з вентиляцією, гідромасажем спини та ніг, дзеркалом та поличками. Окремо слід звернути увагу на те, що душовий бокс зі складу має тропічну лійку, розташовану у верхній частині, що створює незабутню імітацію тропічного дощу. Купити душовий бокс можна на дрібному чи глибокому піддоні. Завдяки розвитку інтернету душовий бокс можна купити не лише у м. Київ, а й в інших містах України.


В інтернет-магазині Сантехбуд можна купити душовий бокс зі складу за оптовою ціною. Ми доставляємо душові бокси до Києва, Львова, Луцька, Одеси та інших міст України. Спочатку ви зможете отримати консультацію у наших спеціалістів, а потім купити душовий бокс. Перед тим як відправити душовий бокс зі складу ми уважно перевіряємо цілісність виробу та комплектацію.


На душові бокси розповсюджується гарантія від виробника. Величезний асортимент запасних частин у нас на складі дозволяють доставити та замінити потрібну деталь на будь-якому етапі експлуатації душового боксу.

Низькі ціни, швидка доставка, якісний товар дозволяють нам постійно розвиватися, рухатися вперед у нашому сегменті.

21.01.2018 01:34
Читайте також:
Замовити дзвінок
Svit One - tools for business Made in Svit