Замовити дзвінок
Головна
>
Блог
>
ВАННА КІМНАТА: ДУШОВА КАБІНА ЧИ ГІДРОБОКС?
ВАННА КІМНАТА: ДУШОВА КАБІНА ЧИ ГІДРОБОКС?

Для встановлення душової кабіни, необхідно тільки підвести воду і вивід каналізації, а для гідробокса додатково – світло і витяжка. Однією із переваг гідробокса є саме те , що вони є закриті, тобто містять дах і це не дає парі скупчуватись і осідати на стіни Вашої ванної кімнати. Також запобігає розбризкування води. В даху такої душової кабіни монтується світло, додатковий так званий «тропічний душ» , вентилятор і звукові колонки. Слід відмітити, що такі душові кабіни містять функцію гідромасажу спини і ніг. Більш дорожчі душові кабіни з ванною можуть містити форсунки і в піддоні.


Також є ще душова кабіна з функцією турецької лазні – багатофункціональна душова кабіна (гідробокс), яка ще обладнана парогенератором. Спеціально вмонтований парогенератор виділяє пару через форсунку розміщену внизу в районі піддону і пар поступово заповнює закриту душову кабіну і тим самим створює ефект «лазні». Температуру пари Ви зможете самі контролювати за допомогою спеціального дисплея всередині душової кабіни. Форми, як гідробокса так і звичайної душової кабіни є різні – від кутових до прямокутних і розміри Ви точно підберете під свою ванну кімнату.


Отже, перш ніж обирати душову кабіну, необхідно звернути увагу на розміри кабіни, тому зайдіть в неї і нагніться в різні боки, щоб було зручно Вам. При виборі душової кабіни з гідромасажем, обов’язково зверніть увагу на тиск води у Вашій ванній кімнаті. Якщо він слабий і міняється, то душову кабіну необхідно вибирати, яка працює при тиску 1,5 бар. І на послідок, монтаж душової кабіни довірте професіоналам в даній сфері, щоб не виникло ніяких непорозумінь і неприємностей. В нашому інтернет-магазині сантехніки Ви можете переглянути і купити душову кабіну чи гідробокс.

20.08.2017 01:00
Читайте також:
Замовити дзвінок
Svit One - tools for business Made in Svit